Bianca4

Bianca Jonkers

Bianca is een enthousiast fluitiste en fluitdocente die jarenlange ervaring heeft als docerend en uitvoerend musicus.
Tijdens haar lessen probeert ze het maximale uit een leerling te halen en streeft er naar datgene aan te bieden wat het best bij de leerling past. Bij voldoende leerlingen is het mogelijk in een fluit ensemble te spelen, zijn er huiskamerconcertjes,  treden leerlingen regelmatig op en is er ruimte voor verschillende muziekstijlen.

Ook  andere leden van de fluitfamilie komen aan bod. De piccolo en alt-dwarsfluit worden onderling uitgewisseld en toegepast tijdens repetities en kleine concertjes. Ze probeert muziek in te zetten als gereedschap om mensen met elkaar te verbinden.
Bianca heeft haar fluitstudie in 2006 afgerond aan het Rotterdams Conservatorium. In 2009 behaalde ze haar Master Docent Muziek. Ze heeft 15 jaar muziekles gegeven op een middelbare school en daarnaast verschillende leerlingenorkesten gedirigeerd in de regio Bergen op Zoom.
Door de jaren heen heeft ze in diverse begeleidingsorkesten meegespeeld t.b.v. opera, operette en musical uitvoeringen Ook speelde zij in harmonie- en symfonie orkesten, maakte kamermuziek (fluit/piano) en wereldmuziek.

Hits: 147