Marieke4

Marieke de Vries

...studeerde accordeon aan het Rotterdams Conservatorium bij Miny Dekkers. Tijdens haar studie nam zij deel aan een Europees Erasmus studie project en volgde masterclasses in Duitsland, Oostenrijk, Finland en Denemarken. Tevens heeft zij zich aan het Conservatorium van Amsterdam gespecialiseerd in het geven van muziekles aan zeer jonge kinderen en lesgeven aan de kinderen op de basisschool. Zij is zelfstandig ondernemer en werkt o.a. voor de SKVR en To Be en Muziekschool Hoeksche Waard.
Al jaren vormt zij een duo met Sybren Bijleveld (klarinet) en een muziektheater-duo met Meindert Veldhuis (bariton en countertenor). Regelmatig speelt zij bij opera Tralala, een operagezelschap dat Nederlandstalige opera’s speelt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Op basisscholen speelt zij kindertheatervoorstellingen voor peuters en kleuters samen met Melissa Kramer (danseres). Zij is docent accordeon, docent muziek op schoot en muziek voor peuters, docent muziek op verschillende basisscholen, zij dirigeert verschillende accordeonorkesten.

Hits: 120